Frågelådan

Här samlar jag frågor och funderingar jag fått under föreläsningar och samtal, då jag fått de upprepade gånger tänker jag att det finns fler därute som också undrar.

De enda frågor som är dumma är de som aldrig ställdes, så fråga på!

 

Kan alla rita?

Ja, faktiskt! Jag har inte stött på någon än på alla mina utbildningar och föreläsningar som inte kunnat rita. Dock så är det merparten i gruppen som inte tror att de kan rita men efteråt är de stärkta av att de faktiskt kunde rita och vet när och hur de kan använda det.

 

Hur kan jag boka Mia Liljeberg som föreläsare?

Jag finns på de flesta talarförmedlingar som ni har avtal med, och annars är det bara att fråga efter mig där. Det går såklart att boka mig direkt genom att ni kontaktar mig. Kontaktuppgifter hittar ni under fliken Om Ponteo.

 

Vi skulle vilja ha en anpassad föreläsning, kan vi få det?

Självklart! Jag skulle inte leva mitt budskap om jag inte fokuserade på mottagaren och såg till att anpassa mitt material och leverans för er som mottagare. Jag har erfarenhet av de flesta branscher vilket gör att vi bör kunna få till ett lysande upplägg.

 

Jag är inte ledare men intresserad av kommunikation.

Du kommunicerar hela dagarna, med dig själv och med andra. Alla är dock ledare i sina liv, nämligen att leda sitt eget liv. Personligt ledarskap är än viktigare idag då vi ställs inför mer och mer val dagligen.

 

När kommer uppföljaren till Låt bilden göra jobbet?

Den beräknas komma under 2017.

 

Finns Låt bilden göra jobbet översatt till engelska?

Ja, den är översatt men ännu inte utgiven.

 

Varsågod! Ett häfte fyllt med 15 smarta tips från experter inom Bemötande och möten. Tips du kan börja använda på en gång som lyfter dina möten, och ger ett bättre bemötande. Fyll i mailadressen dit vi ska skicka ditt häfte!

Fick du inte svar på din fundering ovan? Klicka på knappen nedan och skicka in en ny fråga!

Ställ en fråga!