Inspiration

Gratis workshop i Stockholm! Platser kvar

Gratis workshop i Stockholm! Platser kvar

GRATIS WORKSHOP! Leda med bilder.  Jag håller en interaktiv workshop utifrån den kommande boken på tisdag kväll 28 april i Stockholm. Det finns några stolar kvar så jag har möjlighet att erbjuda de gratis. Du får verktyg för både hur du kan bli effektivare genom att tänka strukturerat i bilder och framför allt hur du kan använda bilder i din kommunikation.  Kvällen blir interaktiv och du får lära dig metoder och principer för att du ska kunna använda bilder effektivt redan dagen därpå.Passa på att komma och testa! Kontakta mig på mia (a) ponteo.se för mer information.

Kurs i visuell kommunikation - alla kan rita

Kurs i visuell kommunikation – alla kan rita

Vill du påverka andra och nå fram?

Vill du påverka andra och nå fram?

När man går på föreläsning så kan man ofta inte ta in allt på en gång utan det är några bitar som fastnar och när man hör om samma sak igen så är det något annat som fastnar. Repetition är aldrig fel.

Det har skapats lika mycket information under de senaste 24 timmarna, som under hela människans existens fram till 2009… Mer och mer information och svårare att nå fram då vi alla lever i ett informationsöverflöd.

Skulle detta vara något som ni skulle vilja ha mer information om hos er? Har ni funderat på att göra en gemensam satsning på jobbet?
Vad skulle det vara värt om ni blev mer övertygande i era möten?
Vad skulle kunna hända om ni delade ett gemensamt språk för att uttrycka er?
Vad skulle det innebära om ni fick bättre samförstånd och mindre missförstånd?

Av Fotograf Maria Berg

Föreläsare Mia Liljeberg

 

Tänk om-tänk smartare
Förstå och bli förstådd
Modernt ledarskap
Effektiva möten
Möten man minns
Worskhopledning
Effektiv kommunikation
Lämna påverkande avtryck
..
Listan är lång över de föreläsningar och utbildningar jag hållit de senaste åren inom kommunikation och ledarskap, som ger verktyg för hur man når fram så väl till sina mål som till sina mottagare. Men för en del kunder passar det bättre att  få personlig coachning av deras kommunikation och ledarskap vilket gett stora resultat i deras sätt att nå fram.
Hör av er så kan jag hjälpa er navigera i hur ni blir tydligare och ihågkomna.
Tidigare kunder till Ponteo

Tidigare kunder till Ponteo

Årets julklappstips!!

Årets julklappstips!!

Självklart kör vi samma fina erbjudande i år som tidigare år! Köp 4 böcker för 500 kr ex moms för företag och ink moms för privatpersoner. Frakt ingår och skickas mot faktura!

Läs mer om boken här!

 

Frågor är nyckeln till utveckling

”Kvaliteten på ditt liv formas av kvaliteten på dina frågor.” Anthony Robbins

Hur bra är du på att ställa bra frågor? Genom att ändra hur du ställer frågor så ändras också svaren. Ibland frågar vi frågor för att vi inte vill ha mer ingående, genomtänkta svar. Det krävs mod för att ta emot svaren och den stämning som kan bli med direkta frågor. Som ledare är det viktigt att ha mod i sig och verka för en kultur där man tar upp saker på ett konstruktivt sätt.

Ett exempel på hur man kan använda enkla frågor för att vässa sitt ledarskap och engagera sina medarbetare visar Johan Lange tips på i sin senaste bloggpost.  Vågar du ställa frågorna?

Load More